Esteu a la cresta de l’onada i sabem lo important que és per vosaltres assolir el destí que us heu fixat.
Deixeu que us ajudem i confieu en la professionalitat del nostre equip que farà seu el vostre objectiu.

Gestoria

Et fem tota la gestió laboral, comptable i fiscal per tal que et dediquis a fer créixer la teva StartUp. Una gestoria 4.0 integrada amb el teu negoci. Des del naixement i en totes les etapes del teu creixement, proactivament, fent propostes d’assessorament, de backoffice i de plans a mida. Coneixem la idiosincràsia i l’operativa concreta de l’Startup, per això els nostres serveis:

Comptable | Fiscal | Laboral

PARLEM-HO?

Assessorament Integral

En el millor model de negoci: tant en temes estratègics com de gestió depenent de la fase en que us trobeu. Complementem aquest assessorament amb els serveis de gestoria i de back office.

– Assessorament inicial: capitalització atur dels socis, constitució de la societat, pacte de socis, processos administratius.
– Continuat de negoci en creixement: laboral, model retributiu, repporting, model organitzatiu.
– Assessorament als socis: enquadrament a la seguretat social, desinversió en l’Startup i noves inversions pel fundador, participació en el consell d’administració.
– Cerca de finançament i inversors.

-Confecció de Dashboards pel seguiment de la gestió de les start ups.

CONTACTE >>

Plans Estratègics i d’Acció

No és un pla convencional, és un pla flexible de treball, colze a colze amb nosaltres que incorpora assessorament, gestoria i serveis de back office . Són projectes a mida per la teva Startup:

– Revisió i actualització del pla de negoci i pla de Sostenibilitat.
– Anàlisi i implementació de la gestió de persones.
– Creació del model organitzatiu.
– Disseny del repporting i plantejament presentació a inversors.

PARLEM-HO?

Backoffice

Complementem el serveis de gestoria, l’assessorament i els plans a mida amb serveis de Backoffice necessaris, tant des de Get a Partner com models híbrids on també formem al teu personal en el seu lloc de treball:

– Establir circuits administratius i models híbrids de gestió (Startup-Get a Partner).
– Formació al lloc de treball en temes comptables, fiscals i laborals del dia a dia.
– Elaboració de documents per presentacions, plantilles.
– Compliment de totes les normatives legals.

CONTACTE >>
TESTIMONIALS

“La nostra experiència amb Get a Partner ha estat extremadament bona des dels primers dies de la planificació del pla de negocis de l’empresa, passant per registrar i constituir l’empresa, contractes laborals, nòmines i tota la forma d’operar-la en la millor configuració possible pel que fa a la comptabilitat i aspectes relatius a la fiscalitat. Sempre disposats a ajudar i amb un gran temps de resposta. Finalment, Get a Partner són grans partners per Excelencia-Tech!”

Ronen Zione, CEO Excelencia Tech

“Hem treballat amb Get a Partner des de l’inici de la startup i ens ha acompanyat durant tota la trajectòria fins 2 anys després, i ha estat una peça clau per Catevering. No només ens han fet la part de gestoria com a tal, sinó que s’hi han implicat al 100% amb el creixement de la mateixa i assessorament amb qualsevol tràmit que necessitàvem.
Grans persones i grans professionals, necessari per a tota startup”.

Laura Gómez, CEO Catevering
DADES DE CONTACTE

ENVIA’NS UN MISSATGE

El nostre objectiu és que milloreu en la presa de decisions de la vostra empresa i que aconseguiu els resultats desitjats, i en això ens hi impliquem des de l’inici.

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat de la web.