Sòcies Fundadores

Gemma Sallés i Oller

Sòcia, gerent, economista

Màster en Direcció de Màrqueting per ESADE i Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB.

Més de 20 anys d’experiència ajudant a empreses, assessorant a gerents, propietaris i emprenedors en temes relacionats amb el màrqueting i la comercialització, així com en la gestió comptable, fiscal i laboral. És formadora en diferents universitats i especialista en formació a mida per a directius. Actualment és professora col·laboradora de la UOC en graus i màsters.

Natàlia Cugueró i Escofet

Sòcia fundadora, enginyera, jurista, Phd Doctor en Management

Doctora (PH.D.) en Direcció d’Empreses per la IESE Business School (Universidad de Navarra). Enginyera industrial per la UPC, Llicenciada en Dret per la UOC i Màster en Direcció de Màrqueting per ESADE.

Actualment és professora a la UOC. Col·labora en recerca i formació en diferents universitats i escoles de negocis. Forma part del grup de Recerca SUMA (UOC). Ha publicat articles en revistes internacionals de màxim prestigi en els àmbits dels sistemes de control de gestió, l’ètica i la gestió de persones i la sostenibilitat en les organitzacions. Vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Terrassa i vocal del Consell de Cambres de Catalunya. Gestora Administrativa.

Volem ser un autèntic partner

La diferència

Volem ser un autèntic partner pels nostres clients, entenent en profunditat el seu model de negoci, i fent que aquest valor afegit que els donem a ells pugui arribar també als seus propis clients.

L’esperit innovador dels seus fundadors, el treball a mida, l’alt nivell formatiu i d’experiència de la plantilla i dels seus diferents col·laboradors, aporten una diferenciació en la manera de fer i per tant en el resultat que el client n’obté.

L’experiència i el coneixement de Get a Partner es centren en ajudar a les empreses i entitats en tots aquells aspectes estratègics que els puguin ajudar en els seus objectius i projectes de desenvolupament.

equip de col·laboradors I PARTNERS

A Get a Partner disposem d’un equip de col·laboradors especialistes que donen suport al client quan aquest requereix d’una solució molt específica. Des de serveis jurídics mercantils, laborals, concursals, protecció de dades fins a serveis d’enginyeria. En cada cas s’escull el millor especialista per a la qüestió concreta a tractar, per tal que, a més d’aportar la resposta idònia des de l’expertesa, la solució proposada faci sentir còmode al client.

Col·laborem amb incubadores i acceleradores d’Start Ups per aportar el màxim valor a tot l’ecosistema.

Formem part de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), del Col·legi d’Economistes de Catalunya, de la Management Control Association, del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i del Col.legi de Gestors Administratius de Catalunya. Som també un punt PAE per la creació d’empreses i col.laborem amb Barcelona Activa.

DADES DE CONTACTE

ENVIA’NS UN MISSATGE

El nostre objectiu és que milloreu en la presa de decisions de la vostra empresa i que aconseguiu els resultats desitjats, i en això ens hi impliquem des de l’inici.

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat de la web.