Som conscients que una empresa ha de trobar sempre nous objectius, nous clients, nous mercats i per això li cal trobar noves sendes, i que no sempre és fàcil saber quins passos són els millors. Aquí és on creiem que nosaltres us podem aportar valor i professionalitat.

Gestoria

Et fem tota la gestió laboral, comptable i fiscal del negoci per tal que et dediquis a fer créixer la teva empresa. Una gestoria 4.0 integrada amb el teu negoci. Agafem les millors pràctiques de les Startups per aplicar-les al teu negoci.

Des del teu naixement i en totes les etapes del teu creixement, proactivament, fent propostes d’assessorament, de backoffice i de plans a mida.

Comptable | Fiscal | Laboral

PARLEM-HO?

Assessorament Integral

En la millor forma de fer funcionar el negoci ajudant que es compleixin els objectius fixats: tant en temes estratègics com de gestió, al costat de l’empresari. Complementem aquest assessorament amb els serveis de gestoria i de back office.

– Assessorament inicial: capitalització de l’atur del socis, constitució de la societat, enquadrament dels socis, processos administratius, obligacions de la empresa.

– Continuat de negoci en creixement: en el comitè de direcció o consell d’administració en la millora de qüestions organitzatives i en aspectes concrets com en la part laboral, el model retributiu o de finançament.

CONTACTE >>

Plans Estratègics i d’Acció

No és un pla convencional, és un pla flexible de treball, colze a colze amb nosaltres que incorpora assessorament, gestoria i serveis de back office . Són projectes a mida per la teva empresa i objectius:

– Confecció d’un pla de negoci o d’actuacions.
– Confecció d’un pla de Sostenibilitat, de vendes, de Tresoreria, de noves línies de negoci.
– Creació del model organitzatiu, circuit de teletreball.

PARLEM-HO?

Backoffice

Complementem el serveis de gestoria, l’assessorament i els plans a mida amb serveis de Backoffice necessaris, tant des de Get a Partner com models híbrids on també formem al teu personal en el seu lloc de treball:

– Establir circuits administratius i models híbrids de gestió
(Empresa / Get a Partner).
– Formació al lloc de treball en temes comptables, fiscals i laborals del dia a dia.
– Elaboració de documents per presentacions, plantilles.
– Compliment de totes les normatives legals.

CONTACTE >>
TESTIMONIALS

“Molt professionals en el sector, que presten un servei de qualitat. Assessorament personalitzat de gran nivell. Ens mantenen informats de tot, tant a nivell fiscal com laboral i ens ajuden a millorar la marxa del negoci. A més hi ha grans persones darrera Get a Partner”

Marcial Peralejo / Gerent de Mobles 2000

“Tenir un bon equip és el principal actiu per tal que una empresa pugui assolir els seus objectius. Per Com de Casa, l´equip no és només les persones que hi treballen sinó també els seus col.laboradors.
Get a Partner és un més de l´equip, una assessoria que ens coneixen, saben que necessitem, ens orienten en moments on les decisions són difícils, compartim els bons moments…
Jo, com a gerent de Com de Casa, només tinc paraules d´agraïment i estic contenta que des de Getapartner ens animessin a treballar conjuntament, com a equip.
Gràcies Get a Partner!“

Sílvia Puig / Gerent de Com de Casa
DADES DE CONTACTE

ENVIA’NS UN MISSATGE

El nostre objectiu és que milloreu en la presa de decisions de la vostra empresa i que aconseguiu els resultats desitjats, i en això ens hi impliquem des de l’inici.

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat de la web.