Una associació o una entitat no té mai una darrera fita ja que aquesta evoluciona constantment i heu de cercar contínuament noves oportunitats, nous projectes, noves maneres d’ajudar. En aquest procés volem ser al vostre costat i ajudar-vos en cada una d’aquestes etapes.

Gestoria

Fem tota la gestió laboral, comptable i fiscal de l’entitat per tal que us pugueu dedicar a les activitats i fins de l’associació. Complint amb totes les obligacions i estant tranquils.
Proactivament, fent propostes d’assessorament, de backoffice i de plans a mida.

Comptable | Fiscal | Laboral

PARLEM-HO?

Assessorament i Plans d’Acció

Us assessorem i acompanyem en com fer que l’associació pugui assolir els seus fins, organitzant, ajudant a captar fons, sempre al costat la junta.

Complementem aquest assessorament amb els serveis de gestoria i de back office.

– Assessorament inicial: creació de l’entitat, obligacions de l’associació, enquadrament a la seguretat social dels membres de la junta i dels voluntaris.
– Assessorament continuat en les activitats de l’associació: pla per presentar a organismes i inversors, model organitzatiu, en la captació de socis i fons, planificació de tresoreria.

També cooperem amb entitats i administracions per fer créixer l’economia social i solidària, com l’Ateneu Cooperatiu.

CONTACTE >>

Backoffice

Complementem el serveis de gestoria i l’assessorament amb serveis de Backoffice necessaris pel dia a dia de l’associació que no disposa de temps ni d’especials recursos.

– Formació al responsable o a la junta, al lloc de treball en temes comptables, fiscals i laborals del dia a dia.
– Elaboració de factures o de documents per presentacions, plantilles.
– Compliment de totes les normatives legals.

PARLEM-HO?
DADES DE CONTACTE

ENVIA’NS UN MISSATGE

El nostre objectiu és que milloreu en la presa de decisions de la vostra empresa i que aconseguiu els resultats desitjats, i en això ens hi impliquem des de l’inici.

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat de la web.