Som conscients que en les administracions els projectes són ambiciosos i necessiten molt rigor i expertesa. La nostra empresa està plenament preparada per donar-vos respostes acurades a mida de les vostres necessitats.

Programes d’Assessorament i Consultoria

La nostra participació en diversos programes d’assessorament i diagnosi empresarial com són els Alpha Competitivitat, 360º d’ACCI0, programa de Consultories de l’Ajuntament de Terrassa i Consultories Cultura de l’ICEC ens avala. En aquest últim també hem format part de la Comissió de Valoració.

PARLEM-HO?

Assessorament, Estudis i Plans

En cada cas es plantegen les metodologies més adequades per adreçar l’objectiu del pla o l’estudi encarregat. Ens recolzem en les noves tecnologies, estudiem, generem i processem qualsevol informació. Apliquem el procés més òptim i tot el nostre coneixement i experiència.

També realitzem assessorament a mida per crear nous programes adreçats als seus usuaris.

Estudis realitzats i publicats:

Anàlisi dels àmbits emergents en cultura i comunicació: el sector dels videojocs a Catalunya (Generalitat de Catalunya) >>
Pla de creació i consolidació d’un centre comercial urbà >>
Avaluacions estratègiques CoNCA Teatre Nacional de Catalunya (2014-2016) >>
Avaluacions estratègiques CoNCA mNACTEC (2015-2017) >>

CONTACTE >>

Programes de Formació

Us oferim sessions formatives adequades a les demandes dels vostres usuaris i clients. Desenvolupem cursos directament relacionats amb la gestió, la nostra experiència en formació és molt àmplia i sempre respon als problemes que plantegeu.

El nivell acadèmic dels professionals de Get a Partner ens permet impartir formació en les millors universitats i escoles de negoci, creant sinèrgies positives amb el món acadèmic. Els vincles amb Universitats, escoles de negoci nacionals i internacionals i la formació impartida a IESE Business School, Université de Toulousse, UOC, UAB, UPC, Ajuntaments de Catalunya i Cambres per citar-ne alguns exemples, avalen la nostra experiència.

PARLEM-HO?
TESTIMONIALS

“Els treballs que Get a Partner sempre s’han caracteritzat per la màxima implicació per aconseguir el millor resultat, d’acord amb les necessitats plantejades, i per la seva elevada competència professional. La potencial dificultat de l’encàrrec mai ha estat un obstacle. L’alta exigència i la professionalitat són dos dels principals valors en els quals l’Administració s’hauria de basar quan externalitza serveis, i Get a Partner, en aquest sentit, és un molt bon exemple d’ells”.

Sr. Manel Verdú i Martí / Col·laborador del Gabinet tècnic del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
DADES DE CONTACTE

ENVIA’NS UN MISSATGE

El nostre objectiu és que milloreu en la presa de decisions de la vostra empresa i que aconseguiu els resultats desitjats, i en això ens hi impliquem des de l’inici.

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat de la web.